Kuipers Vastgoed logo

Ontwikkeling van zorgvastgoed

Onverwachte praktijkhuisvestingsvragen

Door veranderend overheidsbeleid en wijzigingen in de vergoedingen worden op dit moment artsen, therapeuten en apothekers geconfronteerd met onverwachte huisvestingsvragen. Binnen de eerstelijns gezondheidszorg is er tevens een sterke behoefte ontstaan aan schaalvergroting en geïntegreerde zorg. De consequenties zijn groot, maar vrijwel geen enkele arts of praktijkondersteuner heeft voldoende ervaring en tijd om het overzicht te kunnen bewaren. Kuipers Vastgoed heeft ruime ervaring binnen de gezondheidszorg, met name bij HOED en A-HOED constructies en wij hebben al vele gezondheidscentra en klinieken in Nederland gerealiseerd.

Ervaren specialist

U hebt in Kuipers Vastgoed een ervaren specialist voor de medische sector. Als ervaren huisvestingsadviseur kijken wij naar uw werkprocessen, uw organisatievorm en de ruimte die nodig is om te groeien. Wij maken een huisvestingsanalyse, doen onderzoek naar geschikt onroerend goed en begeleiden voor u het totale besluitvormingsproces met de collega’s. Wij verzorgen ook het bouwkundig ontwerp. Desgewenst kunnen wij samenwerken met uw eigen architect.

Aantrekkelijke nieuwbouwlocaties en geschikte panden

Ook als u nog geen locatie op het oog heeft kunt u met ons contact opnemen. In onze portefeuille bevinden zich continue aantrekkelijke nieuwbouwlocaties en geschikte panden voor uw medisch centrum. Voldoen deze onverhoopt niet aan uw wensen dan gaan wij voor u op zoek en maken hierbij gebruik van onze contacten met vooraanstaande makelaars, vastgoedbedrijven en locale overheden.

Door onze exclusieve relaties met zorginvesteerders kunnen wij u ook de totale financiering uit handen nemen. U besluit zelf na oplevering tot eigendom van het onroerend goed of tot huur.