Kuipers Vastgoed logo
Rob Kuipers Tilburg

Bouw en verbouw van zorgvastgoed

Verantwoordelijkheid

Of het nu om nieuwbouw of een verbouwing van uw praktijk of apotheek gaat, wie met een bouwproject begint haalt zich heel wat op de hals. Binnen een organisatie wordt er iemand aangewezen die de verantwoordelijkheid moet dragen. Maar er is zelden een arts, therapeut of apotheker te vinden die voldoende kennis, tijd en ervaring met bouwen heeft. Meestal is de belasting zodanig hoog dat dit ten koste gaat van de productiviteit van de aangewezen persoon.

En uw spreekuur? Dat gaat gewoon door!

Ontwerp en vergunning

Wij maken voor u het bouwkundig ontwerp, regelen de aanvraag van de bouwvergunning en bekommeren ons over een wijziging in het bestemmingsplan. Ook vervaardigen wij het interieurontwerp. Wij spreken de taal van de ambtenaar en van de werkvloer.

Onderhandelen in uw belang

Namens u onderhandelen wij met de aannemer en gemeentelijke instellingen, zorgen voor de contractstukken en houden toezicht op de bouw. Natuurlijk bewaken wij de voortgang, maar ook uw budget. Ook bekommeren wij ons om de totale bijbehorende projectadministratie. Dankzij onze expertise in de gezondheidszorg werken wij ook nog veel sneller en efficiënter.

Samenwerking met ons voorkomt grote druk op uw vrije tijd. Uw dagelijks spreekuur kan ook gewoon blijven doorgaan.
Wij regelen alles van ontwerp tot oplevering. Een totaalaanpak die u alle zorg gemakkelijk uit handen neemt, zodat u kunt toekijken en genieten.