Kuipers Vastgoed logo

Zorgeloos aan uw praktijk bouwen

Plezier en passie

Of u nu denkt aan nieuwbouw, verbouw of het creëren van een nieuw interieur, Kuipers Vastgoed staat voor u klaar om met plezier en passie uw praktijk of gezondheidscentrum te realiseren.
Met meer dan 33 jaar ervaring, ons oog voor detail en kwaliteit staan wij garant voor zorgeloos bouwen en inrichten binnen het beschikbare budget.

Kwaliteit en ervaring

Kwaliteit is voor ons persoonlijk belangrijker dan kwantiteit. Dit ziet u terug in het exclusieve karakter van het ontwerp, de hoogwaardigheid van de gebruikte materialen en de perfecte afwerking. U kunt er van uit gaan dat uw huisvesting voldoet aan de wettelijke normen en eventuele LHV–eisen. Ook houden wij rekening met uw accreditatie aanvraag.

Geen aannemer en geen makelaar

Kuipers Vastgoed is geen aannemer en geen makelaar. Als specialist voor de gezondheidszorg behartigen wij uw belangen en verder van niemand anders. U geniet van kleinschaligheid met persoonlijke aandacht en u profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk in de medische sector.

Totaalaanpak

U kunt bij ons bureau terecht voor de advisering in het hele spectrum van bouwproject tot het interieurplan. Een totaalaanpak die u alle zorg gemakkelijk uit handen neemt. Uw dagelijks spreekuur kan gewoon doorgaan en uw vrije tijd blijft voor u! U kunt zich hierbij overgeven aan ontspannen toekijken en genieten. Een garantie voor bouw- en interieurprojecten waar u nog jaren met plezier aan terug zult denken.

U hebt in Kuipers Vastgoed een ervaren specialist voor de medische sector.
Graag komen wij vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de mogelijkheden van uw praktijk, gezondheidscentrum, HOED of AHOED te bespreken.

Enkele referenties zijn terug te vinden op de referentie pagina.

Rob Kuipers

Rob Kuipers,
Specialist in zorgvastgoed.

+31134634674